Valikko Sulje

Suomi

SUURI PR-KIERTUE UKRAINAN AVUN HYVÄKSI, KATSO KIERTUEAIKATAULU

Suomessa järjestämme evankeliumin tilaisuuksia (Harri ja Mia Joki), (Ape Nieminen), Mediatyötä (Vain Yksi Tie) (Kipinämedia) seurakuntakiertueita ja autamme yhteistyötaohja

SUOMESSA TEEMM mm. RUOKAJAKELUA YHDESSÄ POHJOIS-SUOMEN KANSANLÄEHETYS JA YWAM-OULU
Pohjois-Suomen Ev. Lut. Kansanlähetys YWAM-Oulu

Heikon ihmisen lauluryhmä

Heikon ihmisen lauluryhmä syntyi 2011 Kuhmossa kerrostalolähiön raamattupiirissä. Piiriin osallistui monia päihdeongelmista selviämässä olevia lähiön ihmisiä. Joskus tuli puheeksi, että jos kirkossa saavat laulaa monet kuorot, niin miksei päihdeongelmaisetkin.  Niinpä päätettiin järjestää sanan ja rukouksen ilta teemalla «Heikon ihmisen ilta». Ilta oli menestys ja poiki monia jatkoiltoja. Samalla lauluryhmälle alkoi tulla pyyntöjä vierailla myös naapuripitäjien tilaisuuksissa. 

Heikon Ihmisen Lauluryhmä on esiintynyt reilun kolmen vuoden aikana hyvin aktiivisesti, toreilla, kauppapaikoilla, hoitolaitoksissa, vankiloissa ja erilaisissa seurakuntailloissa.

Viikottain on ollut yhdestä kahteen esiintymistä sekä viikkoharjoitukset, joten voidaan puhua melkoisesta yhteisöstä.  Laulajia on yleensä liikkellä 10-25 henkilöä. Ryhmä keikkailee todella aktiivisesti ja esiintymisiä on vuosittain yli sata. Lauluryhmän säestäjä ja primus motor on vankilaevankelista Erkki Heikkinen.  Lauluryhmään on tullut monia ihmisiä uskoontulemisten kautta ja ryhmä on tominut hengellisenä kasvupaikkana monille.


Lauluryhmä haluaa lähetysnäkynsä johdosta toimia Pyhän Maan Kristittyjen työyhteydessä, samalla ryhmä saa kerättyä lähetysvaroja Israeliin ja pyrkii kokoamaan omia toimintakulujaan. Ryhmä on järjestänyt monet myyjäiset ja hyväntekeväisyysillat eri kirkoissa. Kotiseurakuntana ryhmällä on Kuhmon seurakunta.

Tarvittaessa Heikon Ihmisen lauluryhmän rinnalle voi tulle erikoisen hyviä lauluja säveltävä Ape Nieminen, Kesseli ry.

Tilaa evankelioiva musiikki-ilta seurakuntaasi  info@holyland.fi


Itä-Ukrainan sotalasten toipumisleirit Suomessa

Kesällä 2016 järjestettiin Kuhmossa Ukrainalaisten sota-alueen lasten toipumisleiri. Leirille saapui 20 lasta Itä-Ukrainan alueelta. He ovat kokeneet sodan traumat ja tarvitsevat aikaa olla rauhallisemmassa ympäristössä. Leirin kautta voitiin olla rakentamassa siltoja suomalaisten nuorten, ukrainalaisten myös venäläisten nuorten välille. Leiri tapahtui 4.-12.7. 2016

Kesällä 2017 järjestettiin toinen toipumisleiri Ukrainan sota-alueen nuorille. Osallistujat olivat tällä kertaa 11-16 vuotiaita. Leirin tarpeellisuus koettiin jälleen käsin kosketeltavana. Ohjelmassa oli mm. perhevierailuja sekä jalkapallo-otteluja paikallisten nuorten kanssa. 

Syksyllä 2018 järjestettiin kolmas Itä-Ukrainan sota-alueen lastenleiri. Leirille tuli 20 lasta ja varhaisnuorta. Leiripaikkana oli Posion Anetjärven kylä. Tällä leirillä tapahtui kouluvierailuja Posion koululle sekä kyläläisten keskuuteen.

Vuonna 2019 keräämme jälleen varoja Itä-Ukrainan lasten adventtileirin järjestämiseen etelä-lapissa. Kiitos avustasi!


Pakolaisten tavoittaminen Suomessa

Pakolaistyön saralla kontaktihenkilömme auttaa Helsingin alueella maahanmuuttajia ymmärtämään kristillisyyttä. Hän osaltaan auttaa pakolaisia sopeutumaan kotimaahamme sekä pyrkii välittämään tietoa ja materiaalia kristillisen uskon todenperäisyydestä. Rukoile maahanmuuttajien parissa tehtävän työn puolesta.

Israelin vieraat pitävät myös usein tilaisuuksia Suomessa arabiankielellä niin pyydettäessä. Vierailut esim. kansanopistojen maahanmuuttajalinjoille tai maahanmuuttajien illanviettoihin ovat olleet hyödyllisiä. 


Pyhän Maan Kirjat

Pyhän Maan Kirjat ovat julkaisuja, jotka vahvistavat kristillistä uskoamme

– Riemuvuosien kirja ilmestyi helmikuussa 2017,  2. painos suuremmalla kirjasinkoolla maaliskuussa 2019

Kirja sisältää Qumranin yhteisön suosiman Riemuvuosien kirjan, lisäksi  Mooseksen ilmestys (Adamin ja Eevan elämä),  ja 12 Patriarkan testamentit (Jaakobin poikien elämänkerrat)

– Neljä Eenokin kirjaa ilmestyi kesällä 2018. Kyseessä on koko maailmassa ensimmäinen nide, missä neljä Eenokin nimellä kirjoitettua juutalais-slaavilaista tekstiä on samassa teoksessa.  Tämä siis Suomen kielellä. 

– Patriarkat ja profeetat, julkaistu 2019 tammikuussa. Kirjassa ovat varhaiskristilliset teokset Abrahamin testamentti, Jobin Testamentti, Jesajan taivaaseenastuminen ja Raamatun profeettojen elämänkerrat. 

KAIKKI NÄMÄ TÄRKEÄT APOKRYFISET RAAMATUN TAUSTATIETOKIRJAT VOIT TILATA www.bod.fi  KIRJAKAUPASTA

SIELLÄ KÄYTÄ HAKUSANAA Pyhän Maan Kristityt.  Kirjojen tuotto käytetään lähetystyöhön Lähi-Idässä.