Valikko Sulje

Järjestö

Organisaatio

Pyhän Maan Kristityt on Suomeen rekisteröity yhdistys, jonka kotipaikka on Kuhmo. Jäsenemme asuvat eri puolilla Suomea ja Israelia.

Yhdistyksen ylintä päätäntävaltaa käyttää yhdistyksen vuosikokous, joka pidetään vuosittain tammi-huhtikuussa. Vuosikokous valitsee hallituksen puheenjohtajan, jota kutsutaan puheenjohtajaksi.

Vuosikokous käsittelee ja hyväksyy toiminnan kolmivuotissuunnitelman, jossa on linjattu strategiset painopisteet seuraavien kolmen vuoden toiminnalle. Toimeenpanovaltaa yhdistyksessä käyttää hallitus. Hallituksen muodostavat puheenjohtaja ja viisi jäsentä.

Vuonna 2022 yhdistyksen vuosikokous valitsi yhdistyksen puheenjohtajaksi Reijo Pulkkisen ja sihteeriksi Timo Suutarin.

Yhdistyksen jäsenmaksu on 15€ / vuosi ja yhdistykseen jäseneksi voi liittyä jokainen, joka hyväksyy yhdistyksen tarkoituksen ja säännöt. Liity jäseneksi ilmoittamalla yhteystietosi.


Toiminta-ajatus

Olemme kristillinen lähetys- ja avustusjärjestö. Tavoitteemme on vahvistaa kristillistä seurakuntaa Israelissa ja Lähi-Idässä sekä muualla maailmassa. Tuemme erityisesti Pyhän Maan (Raamatun maat) alueella eläviä kristittyjä ja evankeliumin leviämistä alueella. Arvomme ovat sitoutuneet kristilliseen uskontunnustukseen ja Raamatun ja Jeesuksen opetukseen. Jäseninämme on ihmisiä eri kirkkokunnista.


Työmme

Monet kristityt ovat halunneet etsiä, mitä kautta tukea kristittyjen toimintaa Israelissa ja Pyhällä Maalla.
Heinä-elokuussa 2013 palaset alkoivat loksahdella paikoilleen ja 12 henkilöä perusti Kainuussa 
yhdistyksen nimeltään  Pyhän Maan Kristityt, engalnniksi Holy Land Christian Ministries. 
Yhdistyksen toiminta-ajatuksena on kristillinen lähetystyö ja avustaminen Lähi-Idässä, Suomessa ja muualla maailmassa. Näin liitymme Apt 1:8 ajatukseen siitä, että kristillinen työ alkaa Pyhältä Maalta ja leviää aina maan ääriin saakka.

Tavoitteemme on avustaa kristillisiä seurakuntia, yhteisöjä ja perheitä Pyhällä Maalla. Kontaktimme ovat seurakuntia Pohjois-Israelissa, Suomessa ja Venäjällä.  Lähi-idässä autamme kristittyjä pakolaisia ja yksittäisiä perheitä.

Pyhän Maan Kristityt – järjestöön voi liittyä jäseneksi halutessa toimia aktiivisesti. Kannatusjäsenyys on käytännössä tämän uutiskirjeen tilaamista ja vapaaehtoisen tuen maksamista yhdistyksen tilille esim. kuukausittain. 
Terveuloa uutiskirjeen tilaajaksi!

Sihteeri, Timo Suutari, Kuhmo
Puheenjohtaja, Reijo Pulkkinen, Kuhmo


Lähetystyön alat

Yhdistyksen jäsenet ovat toimineet näillä lähetystyön aloilla:

  • Haifa ja Isifya kylä Israelissa
  • Kontatit kristittyihin Israelin Länsirannalla ja Jordaniassa
  • Ukrainassa teemme yhteistyötä Global Christian Support- järjestön kanssa. Tuemme tässä vaiheessa lapsityötä
  • Kuhmo, Kainuu ja lähieseudut kotimaan evankeliointi ja sielunhoito
  • Venäjän puolella on matkoja tehty ja työkentät avoinna seuraavilla alueilla:Muurmansk, Kuolan alue, Vienan-Karjala ja Vienan-Kemi
  • Pakolaisten parissa tehtävä evankeliointi- ja avustustyö Suomessa