Valikko Sulje

Ilmoita tapahtumasta verkkosivun ylläpidolle

  Kirjoita tähän vain tapahtuman nimi, älä aikaa, paikkaa tai järjestäjää. Ne syötetään alempiin kenttiin. Käytä isoja kirjaimia vain alkukirjaimena.

  Kirjoita tähän kenttään tiivis kuvaus tapahtumasta. Älä toista kuvauksessa niitä tietoja, jotka käyvät ilmi muista tietokentistä (mm. nimi, paikan nimi, ajankohta, sisältöluokka ja kunta). Kuvaus voi olla korkeintaan 200 merkin pituinen.

  Kuvaa tapahtuman sisältö ja järjestäjän tiedot. Tapahtuman ajat ja paikan tiedot syötetään alempiin kenttiin, älä kirjoita niitä tähän kenttään. Kuvausteksti näytetään tapahtumat-sivulla, kun käyttäjä avaa tämän tapahtuman luettavakseen.

  Kirjoita tapahtuman ajankohdat vain tähän kenttään. Niitä ei tule kirjoittaa kuvauskenttiin eikä esim. tapahtuman nimeen. Voit valita, syötäkö ajankohdat yksittäisinä aikoina (esim. 25.12.2020 12-15.30) tai aukiolojakson muodossa (esim. 1.9.2019-31.12.2019 ma 9-11.30, 13-17, ti-pe 8-15).

  Kirjoita tapahtuman sijainti vain tähän kenttään. Tapahtumapaikka Nimi: | Osoite: | Kaupunki: | Maa: | Postinumero: | Puhelin:

  Tapahtuman järjestäjän tiedot

  Tähän voi kirjoittaa viestin tapahtuman käsittelijälle

  Henkilötietojen käsittely:
  Jotta voimme käsitellä henkilötietojasi ja esimerkiksi vastata yhteydenottopyyntöösi, tarvitsemme sinulta luvan henkilötietojen käsittelyyn.