[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]

Auta Pyhän Maan Kristittyjä tärkeässä työssä!

Tiliyhteys:
Pyhän Maan Kristityt ry
Osuuspankki FI49 5177 0020 0849 98

 

Jäsenmaksut:  Kirjoita tiedonanto 'Jäsenmaksu' ja nimesi

Viitenumerot:  

Yleiskannatus: 123


Israelin työ / Haifan Taidekeskus,

ja juutalaisten ja arabien rauhankurssit : 110

Ukrainalaisten lasten leiri /lapsityö: 178

Ukraina: Odessan alueen kodittomien parissa tehtävä työ: 3117 

Ukraina: vanhainkodin rakentaminen Ljubniin: 3007

Ole mukana nuorisotyössä Israelissa, Suomessa ja Ukrainassa

 Rahankeräyslupa  RA/2017/1194. Lupa voimassa 21.11.2017 - 20.11. 2018 Lapin, Pirkanmaan, Kainuun, Pohjois-Karjalan, Pohjois-Savon, Pohjois-Pohjanmaan ja Keski-Suomen maakuntien alueilla. Keräystavat: Internet, lehdet, tilaisuudet ja tapahtumat, yleisöön vetoaminen.  OLEMME LÄHETTÄNEET UUDEN RAHANKERÄYSHAKEMUKSEN VUOSILLE 2019-2020. INFORMAATIO SIITÄ SAAPUU NÄILLE SIVUILLE.  PROJEKTIT TULEVAT PYSYMÄÄN SAMOINA.   

 

Kerätyillä varoilla katetaan Haifan kristillisen taide- ja kulttuurikeskuksen vuokra- ja ylläpitokustannuksia sekä kurssimateriaaleihin liittyviä kustannuksia Keymedia Carmel - yhdistyksen kautta (www.keymediacarmel.org). Varoja käytetään myös kodittomien asuntoloiden kunnostus- ja ylläpitokuluihin Odessan piirikunnan alueella Ukrainassa sekä Ljubnin seurakunnan vanhainkodin rakennusprojektin kuluihin Global Christian Support - järjestön kautta (www.gcshelp.org). 

Varoja voidaan käyttää myös Israelia ja Lähi-Itää koskevaan tiedotustyöhön Suomessa sekä lastenleirien järjestämiseen Ukrainassa ja Suomessa yhdessä Global Christian Support - järjestön kanssa.  

Ilmoita myös nimesi ja osoitteesi info@holyland.fi

ja saat uutisia työstämme!!