[[Site/Publish_:_unsupportedBrowser]]

Auta Pyhän Maan Kristittyjä tärkeässä työssä!

Tiliyhteys:
Pyhän Maan Kristityt ry
Osuuspankki FI49 5177 0020 0849 98

 

Jäsenmaksut:  Kirjoita tiedonanto 'Jäsenmaksu' ja nimesi

Viitenumerot:  

Yleiskannatus: 123


Israelin työ / Haifan Taidekeskus,

ja juutalaisten ja arabien rauhankurssit : 110

Ukrainalaisten lasten leiri /lapsityö: 178

Ukraina: Odessan alueen kodittomien parissa tehtävä työ: 3117 

Ukraina: vanhainkodin rakentaminen Ljubniin: 3007

Ole mukana nuorisotyössä Israelissa, Suomessa ja Ukrainassa

 Rahankeräyslupa  RA/2019/265. Lupa on voimassa 21.3.2019 - 31.12.2020 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.  Keräystavat: Yleisöön vetoaminen seuraavien tapojen kautta: Internet, lehdet ja esitteet, tilaisuudet ja tapahtumat, sähköposti, puhelinsoitot. 

Kerätyillä varoilla katetaan Israelissa kristillisen taide- ja kulttuurikeskus Haifan vuokra ja ylläpitokustannuksia sekä kurssimateriaaleihin liittyviä kustannuksia Keymedia Carmel -yhdistyksen kautta (www.keymediacarmel.org). Keskuksessa järjestetään julkisia taide- ja rauhankasvatuskursseja.

Lisäksi varoja käytetään Ukrainassa kodittomien asuntoloiden kunnostamis- ja ylläpitokuluihin Odessan piirikunnan alueella sekä Ljubnin seurakunnan vanhainkodin lämmitys-, sisustus ja ylläpitokuluihin Global Christian Support -järjestön kautta (www.gcshelp.org). 

Varoja voidaan käyttää myös Israelia ja Lähi-Itää koskevaan tiedotustyöhön sekä evankeliointityöhön Suomessa sekä lastenleirien järjestämiseen Ukrainassa ja Suomessa Ukrainan sota-alueen lapsille yhteistyössä Global Christian Support järjestön kanssa.

 

Ilmoita myös nimesi ja osoitteesi info@holyland.fi

ja saat uutisia työstämme!!